Thursday, March 24, 2011

Cazane cu condensare - Cât de eficiente sunt ele?

!: Cazane cu condensare - Cât de eficiente sunt ele?

Condensare Cazane spun ei sunt cele mai eficiente de combustibil de ardere Cazane pentru încălzire centrală sistemului într-o clădire. Eficienţă de obicei, poate rula la fel de mare ca 98% în funcţie de cererile de către producători. Aceleaşi elemente pe paturi test de unităţi de certificări în conformitate cu SEDBUK din Marea Britanie pe de altă parte, ar arăta acest lucru pentru a fi în jur de 95% în cel mai bun. În viaţa reală acest lucru poate fi de obicei aproximativ 82% - 89% şi ar fi de aproximativ 90% în cel mai bun. Aibă în vedere faptul că toate aceste creşteri în eficienţă sunt lucrate atunci cândDe ridicate pentru încălzire Valoare (HHV) combustibilii sunt folosite şi condiţiile sunt ideale în apropiere.

Cazane convenţionale avea un randament variind de la 70% la 80% şi nu mai mult. Deci, încă s-ar putea spune cazan cu condensare este mai eficiente energetic. Dar se reduce la dacă este o investiţie profitabilă atunci când doriţi să înlocuiţi dvs. cazan vechi convenţionale sau să cumpere un cazan nou pentru o casa noua.

Pentru a înţelege cu adevărat modul în care această diferenţă să apară trebuie să înţelegem de lucru a unui cazan de condensare.

De lucrua unui cazan în condensaţie

Cazan de condensare prea este un dispozitiv de ardere a combustibilului care utilizează energia intrinsecă a arderea combustibilului (în general, o formă de combustibili fosili) pentru a ridica temperatura apei care circulă într-un schimbător de căldură de până la fierbere condiţie sau supraîncălzirii. De obicei acest lucru de mult este comună pentru ambele tipuri de condensatoare. În ambele cazuri, gazele de ardere sunt epuizate. Cazan de condensare deviază aici în faptul că, aburi sau apă vaporizat în coş se face să-şiimpregnat de energie termică (numită căldură latentă de vaporizare) înapoi la sistemul prin intermediul unui schimbător de căldură secundar. Acest recuperarea pierderilor de căldură este ceea ce face oscila cazan de condensare în jurul eficienţă de 98% (pe pat de testare, care este).

Cum de a depăşi eficienta scazuta?

Pentru a atinge chiar şi acest nivel de performanţă, există mai multe condiţii să fie menţinute. De exemplu, pentru

* Temperatura apei din retur sistemul trebuie să fie mai scăzut posibil pentru vapori de apă maximcondensa eliberarea căldura latentă şi de ridicare total de caldura generata. O temperatura pe tur de 50 C, temperatura ar fi bun pentru acest lucru.
* Pe de altă parte, atunci când temperatura apei retur este că numărul mic de apă caldă ia destul de un timp mai lung pentru a încălzi până la temperatura de utile, care este de aproximativ 84 0C. (De căldură mai sus durata nu este o situaţie acceptabilă pentru utilizatorul final).
* Toate cazanele de condensare sunt livrate din fabrica cu o setare implicită, care este mare şi a stabilit cămodul în scopul de a oferi sistemul de cea mai largă practice in / out diferenta de temperatura. Însă acest lucru nu ţine seama de necesitatea de eficienţa consumului de combustibil de mare, care este prim cerinţa în preferând cazan de condensare (peste cazane convenţionale), în primul rând.
* Combinarea de apă caldă menajeră şi încălzire a spaţiului sisteme de acelaşi cazan ar îmbunătăţi eficienţa energetică sezonieră. Acest aranjament cu toate acestea ar putea avea nevoie o supapă de temperatură duel cu setările de 63 0C (în totalitatestarea de condensare) şi 84 0C (parţială sau zero condensare).

În orice caz, cazan de condensare menţine încă eficienţa consumului de combustibil mai mare decât cazan convenţional, deşi acest lucru nu ar face eligibil pentru orice subvenţii şi de mare rating verde REC.


Cazane cu condensare - Cât de eficiente sunt ele?

!: Secrets Safety Siren Pro 3 !: Hint All Floors Dyson Vacuum

Friday, March 18, 2011

Coleman 425F499G 2 Burner Compact Gas Stove

!: Brand new Coleman 425F499G 2 Burner Compact Gas Stove Right now

Brand : Coleman | Rate : | Price : $77.88
Post Date : Mar 19, 2011 03:36:04 | Usually ships in 1-2 business days


Stove, 2-Burner Compact, ML

More Specification..!!

!: Top 10 Cobbie Cuddlers Boots

Saturday, March 12, 2011

Alegerea ta este bucatarie Zanussi Electric

!: Alegerea ta este bucatarie Zanussi Electric

[if ]
[endif]

De gătit folosit pentru a fi făcut pe cuptoare de ardere soba sau lemn în mod tradiţional. Cu avansarea tehnologiei au devenit lucruri diferite şi acest lucru a dat drumul la aragaze care au folosit butelii cu GPL care sunt în esenţă conectate la o soba de a oferi o metodă mai uşoară de gătit. Zanussi tehnologie Aragaz electric a pus în comun utilizat de energie electrică pentru a ne furniza aceste tipuri de maşini de gătit. Aceste tipuri de maşini de gătit utilizării energiei electrice pentru a găti alimente. Este foarte multă energie eficient daca il comparamcu o sobă de gaz traditionale.

Zanussi este de fapt numele vechi al companiei italiene, care a fost în afaceri de electrocasnice de fabricaţie în primele zile. Compania a fost fondată de către un tânăr care a decis să ia-te abilităţile sale de antreprenoriat pentru a explora societate, ca producător de toate tipurile de aparate electrice; produsul lor prim include maşini de gătit Zanussi. Toate aceste aparate sunt de înaltă calitate mult, şi, de asemenea, stinge toate nevoile dvs. de gătit.

Zanussi de bucatarie electricaoferi cât mai mult de opţiuni în ceea ce priveşte funcţionalitatea şi configurare. Unele dintre aragazuri Zanussi oferă o gamă largă de opţiuni de multi-funcţie pentru gătit asigura rezultatele perfecte tot timpul. aragaze Zanussi sunt practic foarte moderne si se potrivesc perfect pentru Casele noastre moderne. Ei vin, de asemenea, în diferite dimensiuni şi forme pentru a adăuga la frumusetea de bucătărie din casa ta. Aceste maşini de gătit pot utiliza o sursă de energie curată şi acestea sunt foarte usor de intretinut. Nu trebuie să-şi petreacă mult timpspălarea departe mărcile arsurilor a acestor produse.


Alegerea ta este bucatarie Zanussi Electric

!: Buying Mouse Trap Electronic

Sunday, March 6, 2011

Ei bine, terminate Belling Geografie Range

!: Ei bine, terminate Belling Geografie Range

[if ]
[endif]

maşini de gătit Belling gama de maşini de gătit sunt foarte eficiente şi eficace, care sunt din ce în ce vândute în întreaga lume. În mod normal, aceste maşini de gătit cu gama disponibile în coajă gândacul-negru, sau o matrice de cristal clar de grafit şi argint. Mânere şi butoane sunt concepute pentru a oferi uite frumos elegant pentru întreaga unitate. Uşile cuptorului sunt bine finisate si eficient concepute. Cadrane şi baruri AGA-esque roll regla caldura plite în sistem.

Belling bucatarie gama sunt disponibile cu o varietatede opţiuni de combustibil, care pot fi găsite în dimensiuni 90cm, 100cm si 110cm. Aceste maşini de gătit se poate potrivi cu orice tip de stil de gătit.

Diverse maşini de gătit Belling disponibile

Maşini de gătit Belling sunt clasificate în diferite formate, aceste include colectarea Classic, Classics Tara şi DB4 Range. Gama DB4 belling de bucatarie este foarte atractiv opţiuni şi oferă culoarea de culori negru şi gri.

Belling tarilor Chef 100 Electric dublu gamei de carburanţi-se găsesc maşini de gătit cu un sistem de încălzire cuptor secundetip. Toate produsele de Belling sunt eficiente energetic şi de a salva mulţime de bani pentru utilizatori. Acesta este un punct bonus pentru cumpărător, în contextul actualei crize econoMice. maşini de gătit Belling gama sunt disponibile în toate cele trei forme. Toate gamei de carburanţi-maşini de gătit electrice, maşini de gătit cu gaze şi dual gamei de carburanţi-maşini de gătit pot fi găsite în orice magazin fizic sau acestea pot fi, de asemenea, atins de la prizele de mai multe cumpărături online, la preţuri competitive.

maşini de gătit Belling pentru a cumpara online

Diverse e-commerce cărucioarele de cumpărături furnizaoportunităţi pentru clientii sa cumpere online belling gama-maşini de gătit. vânzătorii Autentificati se acordă dreptul de a vinde aceste produse online. Clienţii pot face cumpărături în mod liber pentru belling gama-maşini de gătit prin intermediul acestor site-uri. Au fost momente în care cumpărătorii au ezitat să facă cumpărături prin intermediul acestor site-uri din cauza fricii de a pierde date personale importante pentru hackeri, dar acest lucru nu mai este cazul. Mai multe titluri de valoare au fost angajate pe site-urile, astfel încât informaţiile personale este împiedicat de la orice acces neautorizat.prietenos site-uri au fost dezvoltate de utilizare care permite, în esenţă, de oameni pentru a căuta cu cea mai mare usurinta.


Ei bine, terminate Belling Geografie Range

!: Magnifying Table Lamp Quiz !: Catalog How To Wear A Shawl


Twitter Facebook Flickr RSS



Français Deutsch Italiano Português
Español 日本語 한국의 中国简体。